Молокомати

12 октября 2015

Здавна діяльність, пов'язана з виробництвом та реалізацією продуктів харчування, приносила заповзятливим людям стабільний і постійний дохід. Дана тенденція характерна і для нашого часу. Досягнення в науці і техніці дозволили впровадити в повсякденне життя апарати, які на платній основі видають той чи інший продукт, напій («Вендинговий бізнес і вендингові автомати«). 

Профессиональное обучение ielts в днепропетровске по самой приемлемой стоимости на сегодняшний день.

Не виключенням є такий класичний продукт, як молоко. Як показала практика німецьких, швейцарських підприємців, використання молокоматов (саме так називаються апарати, які видають молоко) є перспективним і рентабельним напрямком у малому бізнесі. У цій статті ми розглянемо основні нюанси використання молокоматов, уявімо деякі плюси і мінуси даного виду підприємницької діяльності, наведемо інформацію про вітчизняну моделі молокоматом та апарату італійського виробництва. Спочатку відзначимо, що розвитку бізнесу подібного роду сприяють невеликі початкові капіталовкладення, а також великий попит на свіже молоко. Що ж являє собою молокомат? Це апарат, який на платній основі автоматично торгує свіжим молоком. Своїм зовнішнім виглядом він схожий із звичайним холодильником. В оснащенні молокоматом мається монето- або ж бонкнотопріемнік. Схема такого бізнесу відрізняється своєю простотою: 1. Виробник розливає молоко в кеги, обсяг яких коливається від 100 до 300 л. 2. Заповнені кеги встановлюють у молокомат. 3. Увечері залишки молока зливаються, які направляються для отримання кисломолочних продуктів. 4. Кеги миють за допомогою спеціальної розчину. 5. Вранці наступного дня чисті кеги наповнюються свіжим продуктом і процес повторюється. Практично таку підприємницьку діяльність можна в якійсь мірі назвати безвідходної, оскільки із залишків молока виготовляють кисломолочну продукцію.

Похожие страницы