"Молочний" бізнес

12 октября 2015

Обов'язкова умова - молоко має бути гомогенізований. Гомогенізація є механічною обробкою, яка веде до дроблення жирових кульок до такої міри, що в подальшому вони не здатні злипатися, тобто утворювати згустки (відстоювання молока). Примітно те, що молокомати дозволяють мінімізувати кількість посередників, що здійснюють контакт виробника і кінцевого споживача. 

Модные женские джинсы купить магазин, огромный ассортимент  товаров и приемлемые цены Вас приятно удивят.

Як правило, в якості посередників виступають переробними виробничими потужностями (наприклад, молокозаводами). У даному бізнесі виключаються такі способи підготовки молока, як пастеризація, стерилізація. Відповідно молоко, реалізоване за допомогою молокоматов трохи дешевше в порівнянні з молоком у державних торгових об'єктах. При цьому відзначимо, що свіже молоко за дотримання усіх санітарно-гігієнічних нормативом при його отриманні є більш корисним в порівнянні з продуктом, який пройшов ряд обработак все на тих же молокозаводах. Батьківщиною молокоматов є Швейцарія, де вони з'явилися на початку двадцятого сторіччя. В даний час лише в європейських країнах налічується більше 6000 подібних апаратів. Орієнтовна чисельність молокоматов на планеті складає 10000 одиниць. У 2008 р апарати з продажу молока вперше в нашу країну були привезені з Італії. Торік відзначився один з красноярських виробників, який представив на огляд громадськості перший молокомат вітчизняного виробництва. Міста, в яких вже використовуються молокомати: Москва, Санкт-Петербург, Бєлгород, Казань, Новосибірськ, Воронеж та інші населені пункти Росії

Похожие страницы